Fysioterapia, kesto 45 min.

48,00 

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia:

Fysioterapiassa käytetään terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa, nivelten mobilisointia, pehmytosakäsittelyä sekä lihaskalvohierontaa. Lihaskalvohieronnan tavoitteet: Leposäryn poistaminen, kivuton liikelaajuus, lihastasapainon ja liikemallien normaalistaminen, painearkuuden poistaminen, sidekudoksen paranemisen edistäminen, kiinnikkeiden poistaminen.

Leikkaushoitojen ennen ja jälkeinen fysioterapia.

Ennen leikkausta pyritään pitämään asiakkaan toimintakyky mahdollisimman hyvänä leikkaukseen asti, täten varmistetaan leikkauksesta parempi kuntoutuminen.

Leikkauksen jälkeinen fysioterapia on todella tärkeä osa leikkausta. Fysioterapian avulla pyritään liikkuvuuden ja lihasvoiman palautumiseen. Toipuminen on jokaisella yksilöllistä, siihen vaikuttavat mm. leikkaustapa, asiakkaan lähtötilanne ja kudoksen paranemisprosessi. Edistymistä seurataan ja mitataan esimerkiksi liikkuvuusmittareilla sekä lihasvoimatesteillä.

Myös kotiharjoittelu ohjeet kuuluvat terapiaan.

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja
Osasto: