Mikroneulaus 1. kerta, kesto 75 min.

115,00 

  • Mikroneulaushoito kesto 75 min. 1. kerta 115€ ,suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa 1 krt/1 kk, ihon uusiutumisprosessin mukaan. Seuraavat hoitokerrat  98€/kerta.

Bielendan mikroneulaushoito auttaa madaltamaan juonteita ja arpia(n.vuoden vanhat) . Se uudistaa veltostunutta ihoa ja kirkastaa pigmenttimuutoksia. Neulaus mahdolllistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvemmälle ihoon, jolloin niiden vaikutus tehostuu merkitsevästi. Mikroneulaus tehdään Derma Pen mikroneulauskynällä, mikä korjaa ihon virheitä nopeammin, tehokkaammin ja kivuttomammin kuin perinteinen rulla.

(alkupuhdistus, kuorinta,seerumi, mikroneulaus Derma Pen kynällä, seerumi, naamio ja hoitovoide)

Saunomista, uimista,urheilua, kuumaa kylpyä ja alkoholia tulee välttää viikon ajan hoidon jälkeen. Auringonottoa ja solariumia tulee ehdottomasti välttää 1kk ajan hoidon jälkeen.

Mikroneulausta EI voi tehdä jos asiakkaalla: taipumus arpien keloitumiseen, diabetes, syöpä, verenvuototaudit, antikoagulanttilääkitys(verenohennuslääkkeet), ihotulehdus, autoimmuunisairaus, akne, ruusufinni, häiriintynyt ihon uudistumiskyky, lääkevoiteiden käyttö, avohaava, syntymämerkit, 6kk:n sisällä syöty retinoidikuuri, raskaus, imetys, allergia jollekin ainesosalle tai metalleille.

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja
Osasto: